Skip to content

Poletni tabor za otroke in mladino v Dobovi

Poletne počitniške aktivnosti za otroke in mladino v Dobovi 2021

V organizaciji  TD Dobova  je začetku julija 2021 potekal poletni tabor na temo ustvarjanja v prostem času. Ustvarjanju je bilo na voljo več časa, kot na delavnicah, ki smo jih organizirali v preteklosti.

Delavnice so bile zanimive in kreativne, saj so se izdelale lutke iz cunj in vsaka je bila unikatna, vsak udeleženec si je poslikal  majico in nanjo iznesel svoje ideje, sledile so kulinarične delavnice s peko pizz na kruhu in pizza rolic ter palačink. Ker so na delavnicah sodelovale tri animatorke, so otroci uživali v družabnih igrah  (gnilo jajce in skrivanje predmeta) ter osvojili nekaj plesnih korakov, ki so jih odplesali tudi za starše, ko so prišli ponje.

S strani TD Dobova je bil nabavljen material za ustvarjanje, s pomočjo animator je bila pripravljena razstava, ki je bila na ogled staršem, starim staršem in ostalim obiskovalcem, poskrbljeno je bilo za foto in video posnetke.

Čas je hitro tekel in kar prehitro je prišel čas, ko smo se morali raziti, vendar glede na navdušenje in nešteta vprašanja, kdaj se bomo ponovno družili, verjamem, da je bil to prvi poletni tabor in sigurno ne zadnji.

FOTOGALERIJA POLETNI TABOR 2021 – klikni za povezavo

error: Vsebina je zaščitena !